top of page

Novinky

Co se děje a co chystáme

Best Friends
  • klicek-pravyhradec

Volná místa na příměstských táborech


Prázdninová šance pro děti. Během prázdnin by si děti mohly vyzkoušet něco nového nebo to, co je zaujalo, ale během roku na to nemají čas. Mohla by to být vzdušná akrobacie, žonglování, filmová tvorba nebo práce architekta. Program našich příměstských táborů jim to umožní.

Týden na šálách Základy atraktivní vzdušné akrobacie, která rozvíjí koordinační schopnosti, flexibilitu a cit pro rytmus. Rovněž paměť, soustředěnost, vlastní zodpovědnost a důvěru při práci ve skupině, spolupráci, vzájemnou pomoc a učení se od druhých.

Cirkusácký tábor - Nový cirkus Žonglování je činnost, která pozitivně ovlivňuje rozvoj koordinace oko-ruka, pozornost, prostorovou orientaci, rovnováhu či sociální interakci. Mezi základní žonglérské pomůcky patří míčky, kužely, šátky, talíře, diabolo, kruhy, ďábelské hůlky (tzv. devil sticks), yoyo a pois.

Filmový tábor- Děti vytvoří filmový štáb a s využitím různých technik animace s různými vytvarnými technikami natočí film pomocí technických prostředků, které běžně používají. Uplatní svoji fantazii, výtvarné i technické dovednosti. Lektorky jsou ze spolku ULTRAFUN.(odkaz) Dopoledne je určeno dětem do 10 let, odpoledne pro děti starší. Horní věková hranice není omezená :-)

V roli architekta - Co je to architektura? Královna umění. Spojuje výtvarné umění, technické obory, tvoří naše životní prostředí a ovlivňuje kvalitu našeho života. To všechno si děti mohou prověřit se studenty Fakulty umění a architektury Technické univerzity v Liberci. Podívejte se na fotografie z minulého roku a výsledek jejich analýzy života na klecanském náměstí! https://drive.google.com/drive/folders/1neU8gAiWjfCLX_fG55VyRkMV2Ydz17Jk?usp=sharing Na všech těchto táborech máme stále ještě volná místa. Termíny a podrobné informace najdete v sekci Tábory a výlety našich webových stránek


131 zobrazení
bottom of page