top of page

Novinky

Co se děje a co chystáme

Best Friends
  • Obrázek autoraBarbora Křikavová

Květen s Pravým Hradcem

Program všech plánovaných akcí na celý měsíc




///


Nezaháleli jsme a připravili jsme pro Vás několik zajímavých akcí!


Hned první květnovou sobotu, 4.5. jsme připravili pro vaše děti Filmový workshop na téma "Mobilní telefon a jeho využití při filmování". Máte doma zvídavého potomka ve věku 10 až 15 let, kterého baví natáčet si různá videa, zajímá se o filmové triky a možná by chtěl zkusit vytvořit krátký film? Tohle bude workshop přímo pro něj!

Cena je 650 Kč včetně oběda. Workshop probíhá celý den od 10 do 17:00 se zázemím v KRD Klíček a venku. Přihlašování je možné telefonicky na 723 734 994 nebo emailem na info@pravy-hradec.cz


Další sobotu, 11.5. bude následovat velká Oslava 79. výročí konce druhé světové války. Od 13:30 pro vás na náměstí Třebízského v Klecanech máme připraven bohatý program: módní přehlídku, hudební vystoupení, ochutnávky receptů z dob války, ukázku válečné techniky a statickou výstavu armádních džípů.

K vidění toho bude i spousta dalšího, tak neváhejte a přijďte se za námi podívat. Občerstvení zajištěno


V oslavách výročí konce druhé světové války budeme pokračovat i 16. května , kdy nás v KC Rychta navštíví opět Vinohradský symfonický orchestr tentokrát s výběrem z děl Antonína Dvořáka Leoše Janáčka a Ernesta Blocha taktovek se ujmou dirigenti Matěj Voda a Viktor Hruška.

Vstupné je dobrovolné a začínáme v 19:30.

Za podporu děkujeme Středočeskému kraji a městu Klecany.


V pátek 17. května nás v herničce v Klíčku opět navštíví dětmi oblíbený zpěvák, herec a vtipálek Ivo Vrba se svým kouzelným batohem plným hudebních nástrojů. Tentokrát nás pobaví pohádkou O zmlsané včelce Aneb jak uletěl celý roj.


21. května se uskuteční první ze série workshopů na téma Prevence sexuálního násilí. Tento první bude hlavně pro rodiče, a zodpovíme si v něm otázky "Jak přistupovat k intimitě u dětí?", " Jak s dětmi mluvit o sexu?" a "Jaké jednání vůči jim samotným již je za hranou a neměly by si ho nechat líbit?" Všechna tato témata pro vás pracovala společnost Konsent jejíž lektoři nás přivítají od 18:00 v restauraci Plotna na náměstí Třebízského v Klecanech.


Poslední sobota v měsíci květnu bude patřit country a koncertu Máslovických drnkaček na zahrádce restaurace Plotna. Máslovické drnkačky vystoupí 25.5. od 19:00 a jistě pro vás bude připravené nějaké to výborné občerstvení a točené pivo.


Tak na viděnou v květnu, přátelé!

Váš tým Pravého Hradce




10 zobrazení
bottom of page