top of page

Novinky

Co se děje a co chystáme

Best Friends
  • brabnikovaradka

Krabice od bot

https://www.krabiceodbot.cz/Předvánoční akce, která má za cíl potěšit děti z chudších rodin v České republice proběhne v roce 2021 již po jedenácté. Radost těmto dětem udělají zase děti, jimž dospělí pomohou připravit jejich dárkovou krabici od bot. Tu společně naplní dětskými dárky k Vánocům a odnesou na některé ze sběrných míst, které ho předá potřebným. Vloni tak mělo hezčí Vánoce více než 50 000 dětí z chudých rodin, nízkoprahových zařízení a azylových domů. Sbírku pořádá Diakonie ČCE, jeden z nejvýznamnějších poskytovatelů sociálních služeb v ČR.


I my jsme se zapojili ,s tím, že vybrané krabice převezeme v sobotu 4.12 do některého ze sběrných míst. Sběr krabic od bot probíhá v Klecanech každý den až do soboty 4.12. po domluvě na telefonním čísle 720629422 nebo 723734994 případně můžete krabici od bot donést kdykoliv v době otevření klubu Klíček.


Pokud Krabici nemáte, můžete dárky přinést a zabalit je do připravených krabic v klubu Klíček nebo je zabalíme my. Nezapomeňte uvést jen věk a pohlaví pro obdarovaného.


Více informací naleznete na https://www.krabiceodbot.cz/


Děkujeme, že pomáháte s námi.



121 zobrazení
bottom of page