top of page

Říše fantazie

Den

po-pá

Čas

8:00- 16:00

Cena

3200Kč

Image-empty-state.png

Lektor

Veronika Lorencová

Jsem učitelkou v mateřské školce.Pořádám tábory, kroužky, pracuji s dětmi a rodiči skoro celý život. Mám zkušenosti ze školek lesních, soukromých i klasických/státních. Láska ke zvířatům a přírodě mě přivedla k životnímu stylu snažícímu se o nízkou ekologickou stopu, netoxickou zátěž,permakulturu a empatický a respektující přístup ke všemu a všem. S dětmi trávím ráda čas pro jejich nespoutané myšlení a reakce. Pro jejich potřebu cítit, vnímat, zkoušet a radovat se. Ráda pro ně vytvářím bezpečný prostor plný respektu, lásky, přijetí, porozumění, důvěry,ale i jasných hranic a pravidelného rytmu, činností a rituálů, které nám všem dávají smysl a jistotu. Prostor, kde každý může být sám sebou a při vytváření vztahů poznává své hranice i svět kolem sebe. Provádění dětí a trávení času s nimi, navíc v přírodě, to vše je pro mě práce snů.

O aktivitě

Zařazení aktivity:

Aktivity, Tábory a výlety

Věková kategorie:

4 - 10 let

Začátek:

Konec:

Kapacita:

Místo konání:

Kontakt:

8.7.2024

12.7.2024

12

nám.Třebízského 48

Email: klicek-pravyhradec@seznam.cz

Tel.: 730 935 400

Popis aktivity:

Přeneseme se společně do světa pohádek, fantazie a příběhů. Potkáme se s pohádkovými postavami (princezny, králové, zvířátka, jednorožci, superhrdinové i zloduši, Pokémoni, draci, dinosauři a mnoho dalšího, hlavně dle preferencí dětí) a budeme cestovat časem. Podíváme se do pohádek moderních (Pokémoni, Ledové království,...) i klasických (Karkulka, O třech prasátkách...) Budeme trávit hodně času venku, uděláme si výlet a užijeme si spoustu her, tvoření, zpívání, sportu a další zábavy. Vše přizpůsobime věku a přání dětí.

 

Poznámky:

Cena za tábor  je placena formou zálohy a doplatku.

Záloha ( 50% z celkové ceny ) je nevratná  a při zrušení tábora   z Vaši strany se NEVRACÍ.

Záloha je splatná do 14 dnů po přihlášení. Doplatek do 30.5.2024

V ceně návštěva venkovního bazénu se slanou vodou a protiproudem v Klecanech ( jedná se o krásnou vilku  cca 15 minut chůzí z náměstí) Bazén je krytý a vyhřívaný.

Pomůcky pro nácvik plavání

Celodenní jídlo a pití 

Materiál a pomůcky na tvoření 

Šlapací auta 

bottom of page