top of page

První pomoc pro duši aneb obnovte svou rovnováhu

Den

čtvrtek

Čas

18:00-19:00

Cena

400 Kč

Image-empty-state.png

Lektor

Hana Jenšíková

Hana Jenšíková je certifikovaný terapeut energetické psychologie – EFT, hypnóza, tělové svíce,kvantování. Je možné si s ní domluvit i individuální setkání.

O aktivitě

Zařazení aktivity:

Pohybové, Aktivity, Klíček, Na čekačce

Věková kategorie:

18+

Začátek:

Konec:

Kapacita:

Místo konání:

Kontakt:

8.2.2024

8.2.2024

10

nám Třebízského 48

Email: klicek-pravyhradec@seznam.cz

Tel.: 730 935 400

Popis aktivity:

V 70. letech americký psycholog Dr. Roger Callahan vyvinul terapii TFT (Terapie myšlenkového pole), kdy použil 5000 let staré čínské medicíny v podobě meridiánů skloubenou s klasickou psychologií. Zjistil, že příčinou všech negativních emocí je porucha toku v energetickém systému těla. Pak přichází strany, úzkosti, bolesti, smutek, ale i nemoce. Tuto techniku před třiceti lety zjednodušil inženýr Gary H.Craig a přepracoval ji do podoby, kterou dnes známe pod názvem EFT – Emotional Freedom Technique – techniky emoční svobody. Naučím Vás jak si efektivně pomoci při návalu negativních emocí, aniž bychom je popíraly. EFT obnoví energetický systém v těle a opět se může dostavit harmonie organismu, s kterou přichází radost do života

 

Poznámky:

Je vaším každodenním spojencem vztek, smutek, lítost, strach? Necítíte se dobře a ve „flow“? Nyní je ten správný čas investovat do svého duševního zdraví a energie. Prijďte se naučit pracovat se svými emocemi za pomoci EFT metody, která je jednoduchý nástroj pro všechny.Kurz otevřeme při min počtu 4 zájemci. Když kroužek neotevřeme můžeme Vám nabídnout individuální konzultace.

bottom of page