top of page

Jóga

Den

Čtvrtek

Čas

19:45 - 21:00

Cena

110 Kč/lekce

Image-empty-state.png

Lektor

Nikola Kovalovská

Józe se věnuji již řadu let a svou jógovou praxi průběžně rozvíjím. Mám 3 krásné děti a manžela velkého sportovce. Rodina je pro mě momentálně největší náplní mého času.

V mých lekcích se prolínají jemné jógové pozice s dechem, v kombinaci s rehabilitačními prvky, a efektivními jemnými cviky z jógové terapie.

Díky józe více vnímám a respektuji své tělo, a nacházím v sobě klid a rovnováhu. Své vlastní fyzické nedostatky léčím pozorností ke svému tělu a slabosti se snažím naplnit silou. Pravidelná praxe je nezbytná k pokroku. Přidejte se a zacvičme si společně 😊🙏

O aktivitě

Zařazení aktivity:

Pohybové

Věková kategorie:

Dospělí

Začátek:

Konec:

Kapacita:

Místo konání:

Kontakt:

6.1.2022

30. 6.022

12

Aula Mš Klecany

Email: klicek-pravyhradec@seznam.cz

Tel.: 730 935 400

Popis aktivity:

V mých večerních lekcích se prolínají různé směry jógy. Vycházím z power jógy, avšak v mém podání v jemnějším “flow” provedení.

Kladu důraz na propojení dechu s pohybem a na správné provedení pozic. Učíme se v pozicích nastavit tak, aby byly pro nás pohodlné a měli tak možnost propojit se s vnitřním vědomím. Zvýšená koncentrace k sobě samému společně s pohybem naplní naše tělo svěžím pocitem plným nové energie.

Často využívám jemné prvky z jógové terapie.

V hodinách ale nechybí ani intenzivnější cviky na posílení středu a získání síly. Lekce je zakončena příjemnou relaxací.

 

Poznámky:

Jedná se o volně přístupnou aktivitu, na kterou můžete chodit nepravidelně. Vstupné se platí jednorázově 110 Kč v hotovosti na místě nebo 100 Kč na permanentku (1000 Kč -10 vstupů). 

Při rezervaci v systému Webooker si můžete lekce navolit a platit každou lekci v hotovosti na místě. 150 Kč jednorázový členský příspěvek zašlete, prosím,  dle platebních pokynů na učet.

bottom of page