top of page

Jemná hatha jóga

Den

Středa

Čas

8:00 - 9:00

Cena

150Kč/lekce

Image-empty-state.png

Lektor

Helena McAlorum

Helena Mcalorum je certifikovaná lektorka hatha jógy s několikaletou praxí a lektorka dětské jógy. Na jejich lekcích naleznete dynamiku, protažení, ale i klid, harmonii a radost z pohybu. Ve svých lekcích se zaměřuje na dech. V dnešní době člověk pořád někam spěchá, jóga nás učí se zastavit a být v přítomném okamžiku. Při pravidelném praktikování uvidíte kladné výsledky na vaše tělo, mysl a duši.

O aktivitě

Zařazení aktivity:

Pohybové

Věková kategorie:

Dospělí

Začátek:

Konec:

Kapacita:

Místo konání:

Kontakt:

2.1.2023

29.6.2023

12

nám. Třebízského 48

Email: klicek-pravyhradec@seznam.cz

Tel.: 730 935 400

Popis aktivity:

Hatha jóga je ideální cvičení pro každého, kdo se chce příjemně protáhnout, uvolnit a zbavit stresu. Výraz „hatha“ je ve skutečnosti spojením slov „ha“, jež znamená v sanskrtu Měsíc, a „tha“, které označuje Slunce, to znamená dva opačné principy – protipóly, mezi nimiž (v ideálním případě) existuje stav rovnováhy. A právě to je cílem hatha jógy – navodit v těle a mysli stav harmonie. To vše pomocí ásan (konkrétních pozic), pránájámy (technik umožňujících ovládání dechu) a meditace (zklidnění mysli). Během cvičení se v těle uvolňují různé bloky, které brání volnému proudění životní energie, rozvíjí se nové schopnosti těla i mysli a člověk se stává vnímavější vůči všemu, co se odehrává uvnitř jeho organismu.

 

Poznámky:

Jedná se o volně přístupnou aktivitu, na kterou můžete chodit nepravidelně. Vstupné se platí jednorázově 150 Kč v hotovosti na místě nebo 135 Kč na permanentku (1350 Kč -10 vstupů). Pernamentka lze zakoupit na místě.+150 Kč jednorázový členský příspěvek.

Při rezervaci v systému webooker si můžete lekce navolit a platit každou lekci na místě .

bottom of page